Oftest stillede spørgsmål

Her kan du nemt få svar på dine spørgsmål, stille dine egne spørgsmål og komme med forslag og ideer! Kan du ikke finde dit spørgsmål her? Klik på det aktuelle produkt for flere spørgsmål og svar.

 • Appen får ikke kontakt med min Intellivent SKY?

  Kontroller du har Bluetooth slået til på din telefon samt at du har givet app'en tilladelse til at anvende Bluetooth. Dette gøres under indstillinger ved at scrolle ned på siden til appen og her tillade Bluetooth.

  191115Sky app allow access.jpg

 • Kan jeg montere min badeværelsesventilator i loftet?

  Ja, alle Fresh ventilatorer er konstrueret så de kan monteres i både loft og væg. Husk dog på, at vindstop aldrig bør bruges til loftsmontering, men kun til montering gennem en ydervæg.
 • Hvordan kan jeg mærke, at min ventilation trænger til forbedring?

  Kondens på vinduerne, boligen føles indelukket og lugter samt høj luftfugtighed er tegn på dårlig ventilation.
 • Hvilke fordele har en vægventil i forhold til en vinduesventil?

  En vægventil har flere fordele fremfor en vinduesventil, f.eks. flere filteralternativer, større luftstrøm/kapacitet, bedre spredningsbillede – hvilket mindsker træk og de fleste vægventiler findes også i en lyddæmpende variant.
 • Hvor ofte skal jeg skifte filtre i mine friskluftsventiler?

  Det afhænger af hvilket filter, det er og omgivelserne, men for at sikre god luftkvalitet og opretholde gennemstrømning, skal filteret rengøres eller udskiftes en eller to gange om året. Standardfilteret er vaskbart, anvend en mild sæbeopløsning. Pollenfilteret og miljøfilteret erstattes med nyt. Bemærk, at finere filterklasse (højere partikelseparation) betyder hyppigere filterskift og reduceret luftgennemstrømning.
Spørg os om vores produkter
Indtast navn
Indtast email adresse
formblock.phone.validation
formblock.message.validation
formblock.files.validation